AnonymFlirtKontakt startsida
Användarnamn
Lösenord

Vanliga frågor


Kommer min integritet att vara skyddad?

All information du ger oss är skyddad. Detta innebär att din information inte kan missbrukas av andra parter. Vi kommer inte att använda din data i marknadsföringssyfte och inte heller att ge ut din information till tredje part. Endast AnonymFlirtKontakt kan ta del av dina data för funktionella tjänster på AnonymFlirtKontakt. AnonymFlirtKontakt tillämpar en strikt integritetspolicy.

Vad är krediter?

Med krediter kan du skicka meddelanden. 1 kredit är lika med 1 meddelande eller 1 blinkning. Du kan köpa ett paket krediter med kreditkort, betalkort eller Paysafecard. Ju större kreditpaket, ju lägre blir priset per kredit. Du kan välja bland de kreditpaket som listas nedan.

Vad är en sökprofil?

I din sökprofil kan du ange vilken sorts man eller kvinna du söker. Till exempel, var han eller hon skall komma ifrån eller har du en preferens för en viss ålder? Baserat på denna information får du matchningar. Varje dag letar vi efter nya matchningar vilket innebär att du kommer att få nya meddelanden regelbundet. Vill du få fler matchningar? Se då till att inte göra din sökprofil för specifik, till exempel genom att bredda åldersgränsen eller genom att välja fler regioner. Observera att det tar några dagar innan dessa ändringar träder i kraft. Detta innebär att du kan få matchningar baserat på de tidigare sökkriterierna i några dagar.

Antal Beskrivning Pris Per kredit
10 10 credits kr 158.00 kr 15.80
25 25 credits kr 368.00 kr 14.72
50 50 credits kr 735.00 kr 14.70
100 100 credits kr 1365.00 kr 13.65
300 300 credits kr 3675.00 kr 12.25

Varför syns inte min profilbild ännu?

Vi kontrollerar alla foton manuellt för att säkerställa deras äkthet. Ett fotografi måste uppfylla följande kriterier, om ditt foto avvisas får du ett e-postmeddelande.
  • Bilden får inte visa våldsamma, olagliga eller diskriminerande aktiviteter
  • Bilden får inte visa personer under 18 år
  • Bilden får inte vara upphovsrättsskyddad

Varför syns inte min profiltext ännu?

Alla texter kontrolleras manuellt av oss för att säkerställa äktheten i det som skrivs. En profiltext måste uppfylla följande kriterier, om din profiltext avvisas får du ett e-postmeddelande.
  • Texten får inte innehålla några kontaktalternativ som en e-postadress eller ett telefonnummer
  • Texten får inte innehålla en url
  • Texten får inte innehålla våldsamma , olagliga eller diskriminerande ämnen
  • Texten får inte beskriva en person under 18 år


  • Bilden får inte skildra våldsam, olaglig eller diskriminerande verksamhet
  • Bilden får inte visa personer under 18 år
  • Bilden får inte vara upphovsrättsskyddat

Varför får jag bara ett begränsat antal matchningar?

Du kan söka efter profiler själv, utöver att du får matchningar av personer som uppfyller dina sökkriterier. Om du matchar med en annan person får personen också din profil som en match. I detta fall har det första steget redan tagits.

Varje dag söker vårt avancerade matchningssystem efter nya lämpliga matchningar. Detta innebär att du regelbundet kommer att få nya. För att hålla allt välorganiserat för män och kvinnor delar vi inte ut alla matchningar samtidigt utan i faser. Missa inte någonting utan kolla dina matchningar då och då.

  • Texten får inte innehålla några kontaktalternativ, såsom en e-postadress eller telefonnummer
  • Texten får inte innehålla en URL
  • Texten får inte innehålla våldsamma, olagliga eller diskriminerande ämnen
  • Texten får inte beskriva en person under 18 år

Hur kan jag dölja vissa meddelanden?

Meddelanden äldre än sex månader är arkiverade och är därmed inte synliga mer.

Hur raderar jag min profil?

Under personliga inställningar hittar du alternativet ta bort din profil. Klicka på denna länk för att radera din profil. Din profil raderas omedelbart och du får en bekräftelse via e-post. Tänk på att en raderad profil är permanent: matchningar, meddelanden och krediter kommer att gå förlorade.

Hur begär jag att oönskat material tas bort?

Om du stöter på bilder på dig själv på AnonymFlirtKontakt som du inte har gett tillstånd till att sprida, vänligen fyll i vårt kontaktformulär för att informera oss så vi kan ta bort bilderna.

Hur anmäler jag en bedräglig profil?

Trots våra strikta kontroller händer det ibland att bedrägliga personer rör sig på sidan och försöker få dig att besöka andra sidor, ge ut personlig information eller att skicka pengar. Omdetta inträffar, fyll i formuläret. Vi kommer behandla ärendet omedelbart. Var alltid extra försiktig med Sms och samtalsförfrågningar från andra medlemmar.

Hur stänger jag av och på utskicken av mail från AnonymFlirtKontakt?

Dessa standardinställningar används för att hålla dig underrättad om dina nya matchningar och nya meddelanden direkt. Du kan ändra dina inställningar om du vill få meddelanden om nya matchningar och/eller nya meddelanden dagligen eller veckovis. Det är också möjligt att stänga av e-posttjänsten.

Min fråga finns inte i denna listan